[ANDROİD] SHADOW FİGHT 2 V2.19.0 MOD APK – PARA HİLELİ

 

SHADOW FİGHT 2 V2.19.0 MOD APK – PARA HİLELİ

Shadow Fight 2 v2.19.0 PARA HİLELİ APK, aksiyon ve dövüş oyunlarını seven hocalarım için güncel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını NEKKI stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız bulunduğunuz arenada rakiplerinize karşı mücadele etmek ve kazanmaktır. Shadow Fight 2 içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız taş hileli olarak sunuyorum bu sayede tüm eşyaları satın alabilir, istediğiniz gibi geliştirip yenilmez olabilirsiniz. Bitmek bilmeyen dövüşler, farklı silahlar – zırhlar, zorlu rakipler ve dahası sizleri bekliyor. Shadow Fight 2 v2.19.0 sürümünde yeni etkinlikler ve düşmanlar eklenmiş olup hatalar için düzeltmeler yapılmıştır. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Shadow Fight 2 Play Store’da 15.140.000’den fazla indirilmiştir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

UYARI : aşağıdaki işlem sırasına uymanız gerekiyor. (eski sürüm hileli oyunu da bu şekilde silmeden güncelleyebilirsiniz)

1.MOD APK dosyasını indirip kurun, oyuna giriş yapın yüksek miktarda elmas miktarını gördükten sonra oyunu kapatın.

2.MOD APK dosyasını indirin telefonunuzda kurulu olan oyunu silmeden üzerine kurun ve giriş yapın.

1.MOD APK dosyası

1.MOD APK YEDEK

2.MOD APK dosyası

2.MOD APK YEDEK

KURULUMU

Shadow Fight 2 v2.19.0 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Shadow Fight 2 2.19.0 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.

Shadow Fight 2 2.19.0 elmas hile apk : oyuna giriş yaptığınızda elmas miktarına bakmanız yeterlidir.

UYARI : hile neden eskisi gibi değil? eski tip hile artık birçok cihazda aktif olmuyor, daha önceki hilesiz ilerlemeniz üzerinden devam ediyor bu yüzden bu şekilde sunuyorum.

İNDİRMELER HAKKINDA
Bilgilendirme 1 : cloud.mail.ru üzerinden dosya indirirken sorun yaşıyorsanız, aşağıdaki butondan videoyu izlemeniz yeterli olacaktır. (ayrıca yedek linkleri de kullanabilirsiniz.)

Bilgilendirme 2 : Bazen "Bilinmeyen bir hata nedeniyle xxxx-androidoyunclub.apk dosyası indirilemedi." hatası alıyorsanız indirme sayfasını (cloud.mail.ru) yenileyip tekrar deneyin, 1-2 defa denedikten sonra indirme başlar.

Bilgilendirme 3 : Bazı cihazlarda "Dosya Açılamıyor" hatası alabilirsiniz, cihazınızda bulunan dosya yöneticisini kullanarak indirilenler veya download klasörüne girip açın, sorunsuz kurulacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Five Nights at Freddy's 2 - Full PC Hileli

Bütün FNAF Oyunları GECELERIN A.I (Zorluk) Seviyesi !!!

Internet Download Manager – Full Crack Güvenli